זימון למפקחת

סוף סוף אזרתי אומץ ותבעתי את אחד הדיירים על אי תשלום מזה כשנתיים .
האם מותר לי להציג את הזימון בלוח המודעות בבניין או שמא זה איסור לשון הרע?
אני רוצה לעשות כן כדי שיתר הדיירים ירגישו רווחה כי הוא מהלך אימים וגם שירגישו שועד הבית עושה כל שלאל ידו כדי למגר תופעה של אי תשלום ? האם זה בסדר או עליי למחוק את שמו מהזימון ?
26-06-2014 13:06:00
זמי זילברמן
אם הוא מהלך אימים

הייתי שם את הזימון ומוחק את שמו.
מי שרוצה שישאל אותך.
26-06-2014 13:44:00
עפר שחל
ת

ועד בית חייב לפעול נגד סרבני תשלום, בוודאי סרבנים של שנתיים. אין זה מעשה נסתר או חשאי אלא להיפך, חובה פומבית של הועד כלפי כל יתר בעלי הדירות המשלמים. לכן ניתן גם ניתן לפרסם הליכים נגד חייבים כולל שם. זה אינו סוד. לא צריך לחשוש. זה לא הליך בדלתיים סגורות. להיפך.
26-06-2014 20:14:00
אילנית אא
במידה והדייר מעוניין לשלם

במידה והדייר נבהל מהתביעה ומעוניין לשלם את חובו לועד .
מה עליי לעשות לקבל את תשלום הקרן ,
או לחייבו גם באגרה ששולמה ובכל הטירחה שנעשתה כדי להעמיד את התביעה ?
26-06-2014 21:47:00
נחמיה פלוטקין
חי חי חי – זה היה מהיר! [לגזור ולשמור]

אני משער שגם מכתב התרעה מעו"ד היה משיג את אותה תוצאה מבורכת.

לדעתי את לא צריכה לעשות כלום.
הגשת תביעה? שילמת אגרה? יש תיק? התאמצת על כל זה? מעתה, שיפנה הוא למפקח ויסביר שהוא שילם ומבקש לסגור את התיק.
ייתכן שהמפקח יסגור את התיק ויבטל את האגרה וייתכן ושהוא יבקש את התייחסותכם ואז תבקשו לבטל את האגרה או להטיל אותה על הנתבע. יש גם מקום בתגובתכם לשאול את המפקח מה יקרה אם בעתיד הוא שוב לא ישלם [שהרי זו מחלת נפש של ממש]? האם שוב תצטרכו לפתוח תיק וכל הכרוך בכך?

תנו לו להזיע !!
נפלא !!!!!

ולא לשכוח לעדכן את כל הדיירים בתוצאות………

אגב, אם הוא משלם, את חייבת לקבל את התשלום ולתת לו קבלה. אם הוא מבקש לבטל את התביעה, תפעלי כנ"ל.

26-06-2014 23:16:00
אילנית אא
איזה סכום הוא אמור לשלם

את כל הסכום של התביעה או את החוב בלבד?
27-06-2014 01:37:00
נחמיה פלוטקין
הכל. למה מה?

למה שיהיו לשאר בעלי הדירות הוצאות על המשפט? הם שילמו בזמן. הוא העבריין שלא שילם.

אבל אלו דברים נפרדים.
ראשית, אם הוא משלם את כל מה שהוא חייב לוועד עבור המס החודשי, אז הוא כבר לא בעל חוב ולא עובר עבירה.
עדיין. בשל התנהלותו העבריינית, אתם נאלצתם להוציא כספים [וגם לבזבז זמן וטרחה לא מעטה ואולי אף להתייעץ עם עו"ד]. כאלו אלו הם כסף או שווה כסף. אין שום סיבה שבעולם שתוותרו על זה.
אז, כשהוא בא לשלם, יש להציג לו את החוב לוועד עבור המס החודשי ולתת לו על זה קבלה. ויחד עם זאת לומר לו שהיו לכם עוד הוצאות בגלל שהוא סירב לשלם ואתם לא אמורים לספוג אותם.
אם הוא ישלם גם את פתיחת התיק, אז הייתי רואה את הנושא כסגור וכך מציג את זה לבית המשפט. אם לא יסכים; להודיע לבית המשפט שאתם מצפים לקבל מה שהוצאת ואף סביר שהייתם זוכים לו אילו היה נערך דיון.

27-06-2014 01:51:00
אילנית אא
אתה תותח!

27-06-2014 20:43:00
יהב גולן
ממש תותח (?)

אתם חשבתם שאולי לבן אדם יש בעיה ולא היה לו כסף לשלם ? אנחנו לעולם לא נדע מה קורה במעמקי משק הבית. עכשיו אני לא אומר שלא היה צריך לתבוע, מה שצריך לעשות אז צריך, אבל מכאן לתליית הדגל "גנב" בראש חוצות זה ממש מיותר לגמרי, זה מכוער, ומה תעשי אם בפס"ד יתברר שאין הצדקה לחלק מהסכום שהתבקש, האם תרצי שהוא יתלה נגדך שלטים בפרהסיה ?
זאת לא אמורה להיות הדרך במדינת היהודים…עשי מה שצריך אבל בשקט.
27-06-2014 21:13:00
גיל ק
גולן…. הגזמת לגמרי!

1. מדוע צריך לעניין אותי שאין לבעל הדירה כסף?
2. מדוע הוא "חי" ומשתמש ברכוש המשותף – ועוד "על חשבוני" – ועל חשבון שאר בעלי הדירות שבבית המשותף?
3. "מכוער", "מכוער"… אבל!: אין שום סיבה, ו-"אז מה" אם אנחנו "במדינת היהודים"… אפילו חוק המקרקעין קובע חד-משמעית, ש-"חייב" בעל דירה להשתתף בהוצאות אחזקת הרכוש המשותף! – אז מדוע שהוא "יחיה" על חשבוני ועל חשבון האחרים?
4. ולפי החוק, אם הוא באמת (!) חייב כסף כלשהוא (ולו גם 1 ש"ח) עבור השתתפותו באחזקת הרכוש המשותף – ח-ו-ב-ת-ם של כל בעלי הדירות באותו הבניין – לדעת! שהוא חייב לקופה המשותפת כסף!….
27-06-2014 21:40:00
יהב גולן
"מדוע צריך לעניין אותי שאין לו כסף"

נכון שהוא לא זכאי לפטור, אבל הוא גם לא זכאי להצלפות עונשין מצידך, יש הבדל כאשר בעל הדין הוא שכן שלך ואתם מתגוררים ביחד תחת אותו גג, אז יש לכך גם צד אנושי אשר קשה להתעלם ממנו, בהשוואה לאיזו חברה בע"מ שאתה מתחשבן מולה.
בגלל זה אנחנו נקראים "אנשים" ולא אמורים לאכול אחד את השני. החלטת לפעול לגביית החוב, זה בסדר, אבל מכאן ועד לתלות שלטים נגד השכן זה לא נקרא "תרבות דיור", מה גם שבדרך כלל, אם מחפשים בציציותיו של ועד הבית, יש סיכוי שגם אצלו לא הכל כשר למהדרין.

27-06-2014 21:54:00
גיל ק
אני "מצטער" לאכזב אותך, גולן….

אבל, אני, כ-ועד הבית, נאלץ במקרה ובנושא שעליו אנו כותבים בשירשור זה – לא להסכים איתך כלל וכלל!…. ואף יותר מכך: מודה אני, שלדעתי, כל מי שחייב כסף ו-"חי" על חשבון בעלי הדירות – שכניו, כן (!) זקוק "להצלפות" עונשין, ואיני מקבל בכלל את ההשוואה לאיזו חברה בע"מ, ככתבייך. ואם אנחנו "עדיין" נקראים "אנשים" ולכתביך: "לא אמורים לאכול אחד את השני", ולדעתך, כפי שאני צפוי "לכבד" אותו – אז אין (!) שום סיבה שהוא לא "יכבד" אותי…. ודווקא…. ב"תרבות דיור" – אף אחד ! – לא חי על חשבון שכניו!…. – ואל תהיה בטוח, שגם בציציותיו של ועד הבית "לא הכל כשר למהדרין"… – מפני שמה שנקרא ומובן מכתיבתך הינו: שאתה, כנראה, לא בדיוק "מבין" ו/או מכבד את ה"יישות" ההתנדבותית (!) המתפקדת כ- "ועד הבית"…
מפני – שאצלי, "אין חיה" כזו "ואין מצב" שכזה – שמישהו מבעלי הדירות, "אפילו" מעיז "לחשוב" בכיוון של "אין לי כסף" כרגע!…
28-06-2014 11:58:00
אילנית אא
תגובה לגולן

גולן שים לב לראשית הפוסט הזה – רשמתי שסוף סוף אזרתי כוחות לתבוע אותו .
לאמור שכשנתיים הוא לא משלם מיסי ועד בית , ויתרה מכך כל יתר הדיירים בבניין הם אנשים מבוגרים המתקיימים מקצבת ביטוח לאומי והם משלמים .
הוא מתגורר בקומה האחרונה בבניין , במקצועו הוא מהנדס.
שנתיים ויתרתי לו אבל לא עוד. הוא ישלם בריבית דריבית, הוא סחט אותי נפשית עם הויכוחי סרק שלו, הוא מעולם לא מגיע לאסיפות דיירים, והוא גם מהלך איימים על דיירים אחרים , הגיע הזמן לעשות לזה סוף.
קניתי את הבית שלי לפני שנתיים ומהיום שאני גרה בבניין הזה, הבניין שינה את צורתו ב180 מעלות , והכל בהתנדבות מלאה שלי מבלי לבקש שכר – צבעתי אטמתי בורות עם מלט גזמתי צמחייה סידרתי את כל החשמל וכו´ וכל זאת לבד כן כן בחורה שהיא הנדי וומן.
אני בטוחה שאף ועד בית לא עושה לדייריו דווקא שהרי בקלות אפשר להוריד ועד בית מכהונתו
28-06-2014 14:43:00
משה כהן
וכל זה מקנה לך זכות לפגוע בפרטיותו על לוח המודעות?

הרי לוח המודעות גלוי לא רק לבעלי הדירות אלא גם להרבה אנשים אחרים.
28-06-2014 16:28:00
אילנית אא
זו לא פרטיותו – כאשר מחליט לא לשלם

התייעצתי עם עו"ד בטרם הפרסום – וכל שעשיתי זה שפירסמתי זימון למפקחת כששמו מצויין ע"ג הטופס.
ובהחלט גורם התראתי למען יראו ויראו.
כך יעשה לאיש אשר שנתיים לא משלם דמי ועד ומתגאה בכך!
28-06-2014 17:50:00
משה כהן
זה ששנתיים לא תבעת אותו זו אשמתך.

אל תשכחי לתלות על לוח המודעות גם את תביעת לשון הרע שתקבלי על סך 100,000 ש"ח.

28-06-2014 18:28:00
אילנית אא
כן אתה צודק הייתי רחמנית מידי שנתיים

מציעה לך 9X9 , צא ולמד! , שהרי אין בדבר פרסום הודאה זו משום לשון הרע כי לא נאמרו דברי נאצה או שנאה. אלא להיפך בית משפט יראה הודעה זו בסבר פנים יפות , שהרי גם עשית כל שלאל ידי כדי לפרסם את מועד המשפט במידה ולא קיבל הזימון, או יטען שלא קיבל .
באשר לתביעת לשון הרע הוא גם קיבל ממני תביעה אישית על העניין הזה .
כל מה שאני עושה מלווה בסיוע של עו"ד , אז אם באת לזרוע ארס בפורום הזה , חוששני שאין זה המקום , ודי לחכימא ברמיזה.
28-06-2014 19:29:00
משה כהן
את אולי לא מבינה את המצב המשפטי

עשיתי חיפוש בפורום הזה, ומצאתי שלפני למעלה משנה פורסם כאן פסק דין חשוב, שנאמרו בו הדברים הבאים:

"הוראת סעיף 2(11) לחוק הגנת הפרטיות אוסרת פרסום של עניין הנוגע לצנעת חייו האישיים של אדם. היא חלה על עניינים לגביהם ישנה ציפיה סבירה לפרטיות. בגדר עניינים אלה מצויים גם הליכי אכיפה המתנהלים על פי דין לשם גביית חוב מאדם."

תביעה חוב נגד בעל דירה היא הליך על פי דין, ולכן היא חוסה תחת חוק הגנת הפרטיות.
בנוסף לכך, שליפת מסמך מתוך תיק בית משפט ופרסומו ברבים, גם היא בעיה. להזכירך, אדם לא רשאי סתם כך לעיין בתיק בית משפט אם הוא לא צד בתיק.

28-06-2014 19:42:00
אילנית אא
תקרא מה אתה כותב

על פי כתבייך, חל איסור על פרסום תיק,
מה שארע במקרה דנן, זה שפירסמתי זימון , וכנראה מעולם לא ראית זימון שכזה , שכן בזימון מסוג זה כתוב שאני תובעת את X ובו מצויינים התאריך והשעה לדיון- ויש חתימה וחותמת של המדינה.

שוב אדגיש ואומר, צא ולמד – אין בפרסום מידע זה מצנעת הפרט של איש או מחייו הפרטיים , שכן אני גם צד לעניין . וכגוף ( ועד הבית) אני רשאית לעשות כן .
אלא אם אינך עו"ד אז אעדייף שתחדל מלהגיב לפוסט שלי. שהרי עשיתי את הדברים לאחר היוועצות בגורמי החוק והמשפט.

28-06-2014 19:47:00
משה כהן
גם אהוד אולמרט נועץ בגורמי חוק ומשפט…

28-06-2014 20:36:00
אילנית אא
נכון הוא נועץ בהם לאחר מעשה לא בטרם, כמוני

29-06-2014 14:42:00
נחמיה פלוטקין
תגובה

1. נציגות הדיירים פועלת כנציגת כל בעלי הדירות בבניין ומשכך עליה לעדכן אותם בפעולתה בעניין.

2. גם הסעיף שהבאת, אינו עניין לכאן, שכן לא מדובר בצנעת הפרט אלא בתביעה שהיא חלק מכספם של כל שאר הדיירים שעל חשבונם חי איש זה. או בלשונו של החוק: "היא חלה על עניינים לגביהם ישנה ציפיה סבירה לפרטיות." – במקרה זה אין כל צפיה סבירה לפרטיות שכן מדובר בתשלום שהוא חובה על כל בעלי הדירות וזכותם לדעת מי משלם ומי לא ומה נעשה אם מי שאינו משלם וחי על חשבונם. אף אחד לא חודר לו לחייו הפרטיים.

3. כפי שנכתב כבר בהודעה הראשונה [ואח"כ צויין הדבר שוב] – מדובר באדם שמהלך אימים על הדיירים ומנצל זאת כדי לא לשלם את חובו לאחזקת הרכוש המשותף.

וכי מה אתם רוצים? שהיא תמשיך לוותר לו עוד 10 שנים בלי תביעה??? למה? כי הוא מהלך אימים על כולם כדי שלא יתעסקו איתו???
והנה ההוכחה!! – כאשר עלתה התביעה, הוא מיהר לשלם או להכריז שישלם. יש לו! הוא רק לא רצה לשלם וחי על חשבון אחרים כי ככה נח יותר.
כל העצות שלי בשירשור זה היו כיצד להגיב למצב לאחר רצונו לשלם. עשינו הפרדה בין שלבים שונים ואפשרויות שונות. זה הכל.

איני מבין מה כאן ההתלהמות על נציגת דיירים שעושה מלאכתה נאמנה.

29-06-2014 20:41:00
משה כהן
אתה כנראה לא זוכר מה היתה השאלה המקורית

היא התייחסה לתליית מסמך על לוח המודעות, בעניין תביעת חוב נגד בעל דירה.
השאלה – לא היתה – אם יש צורך לעדכן את בעלי הדירות.
אלא האם יש לעשות זאת דווקא על לוח המודעות, שאז לא רק בעלי הדירות חשופים למידע, אלא גם את כל מי שמגיע באקראי לבניין.

השאלה אם באמת קיימת "חובה" על הנציגות דווח לכל בעלי הדירות על מי שלא משלם איננה ברורה. לעניין זה אין שום הוראה מפורשת בחוק, וגם לא בתקנון המצוי. גם בדו"ח הכספי החצי שנתי שהגזבר מכין אין חובת דיווח כזו.

המפקח אורן סילברמן ציין זאת במפורש בפסק דין 188/10:

"ויושם אל לב, בהתאם להוראות סעיף 16 לתקנון המצוי, הדו"ח הכספי אינו מחייב הכללת פרטי בעלי דירות חייבים."

ואם הדו"ח הכספי לא מחייב, אין שום צורך לדווח לבעלי הדירות על לוח המודעות שהגברת מהנציגות קיבלה "זימון" – כי הרי לא מדובר בפסק דין המשנה את מצבם.

הטענה נגד חברת הנציגות נובעת לא רק מתליית הזימון על לוח המודעות אלא גם מההצהרה שלה: "למען יראו ויראו…"
היא חושבת שהיא רשאית להלך איימים ולהשליט טרור, לא על אותו דייר שנגדו הוגשה תביעה, אלא גם על כל שאר בעלי הדירות.

30-06-2014 00:35:00
נחמיה פלוטקין
ואתה כנראה לא זוכר מה הייתה תגובתו של עו"ד שחל

לעיל…….

מה דם שמה שאתה מנסה ללמוד מפסה"ד של המפקח סילברמן כלל אינו בטוח. מדובר בהחלט בפס"ד שמשנה את מצבם שהרי הם נושאים על גבם את אותו סרבן תשלום ומשלמים עבור חלקו ברכוש המשותף. זאת ועוד, זכותם לדעת מה עושה הנציגות בנדון שהרי זה עניין של ניהול הרכוש המשותף בשליחותם.

המשפט האחרון בדבריך מראה מניין באת ולאן אתה הולך; שהרי אין כל קשר בין העולה מלשונה ותוכן דבריה של הכותבת לבין התיאור האלים שאתה מציג כאן. ההיפך הוא הנכון. נראה שדייר זה הילך אימים על "מושב הזקנים" שבבית זה וחגג עליהם בלא כל הצדקה, שהרי עם קבלת כתב התביעה הוא נזעק לשלם חובו מיד, משמע, היה לו איך וממה לשלם רק העדיף לחגוג על חלשים, דבר שהנציגות, דהיינו השואלת, נלחמה לעצרו.

30-06-2014 02:00:00
משה כהן
יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא

עו"ד שחל לא דיבר מילה אחת על לוח המודעות.
יתרה מכך, הוא אמר: "חובה פומבית של הועד כלפי כל יתר בעלי הדירות המשלמים"
כלפי יתר בעלי הדירות המשלמים – כן, אבל לתלות על לוח המודעות הודעה שמי שיקרא אותה הוא לא בהכרח בעל דירה שמשלם – זה כבר סיפור אחר לגמרי.

הדימיון הפרוע שלך גם הביא אותך למסקנה מופרכת לחלוטין שהדייר החייב "נזעק לשלם את חובו מיד"
לא היה ולא נברא.
הוא לא שילם אפילו שקל אחד.
אתה ממציא דברים חסרי כל שחר.
מה שמדובר כאן, זה בסך הכל הזמנה לדיון בתביעה, שהשואלת קיבלה, שאמור להתקיים בעתיד.

לעניין זה השואלת שאלה: "במידה והדייר נבהל מהתביעה ומעוניין לשלם את חובו לועד מה עליי לעשות…"

היא שואלת שאלה היפותטית (דימיונית), בפועל, החייב לא "נבהל" ובפועל הוא לא מעוניין לשלם, ובפועל הוא גם לא שילם, וכל מה שאתה אומר זה הבל הבלים ורעות רוח.

30-06-2014 02:16:00
נחמיה פלוטקין
ולך יש בעיה שאתה מחרחר ריב

אינך עושה דבר אחר.

היה שירשור ענייני והפכתם אותו למריבה על לא מאומה.

לא ארד לרמה שלך בדיון על הבנת הנקרא.
הגברת שאלה על תליית זימון לבית המשפט, על לוח המודעות ועו"ד שחל עונה לה בלשון של "חובה פומבית" וכן "לכן ניתן גם ניתן לפרסם הליכים נגד חייבים כולל שם. זה אינו סוד.".
אשאיר לגולשים היודעים פרק בהבנת הנקרא והבנה מתוך הקשר, להבין מי פה מבין ומי לא.

שירות אישי לוועדי בתים - איתור בעלי מקצוע

המוקד לדייר של פורטל בית משותף דואג שבעלי מקצוע הוגנים ומקצועיים יתנו לך שירות.
מלא את הטופס או לחץ לשליחת הודעת ווצאפ 

    דיונים נוספים:

    בבניין קיימים מעל ל-5 דיירים החייבים מיסי ועד, האם ניתן לתבוע את כולם בתביעה אחת או יש לתבוע אינדבידואלי, אם כן כיצד זה ניתן לבצוע...

    הדייר בדירה שמעלי ערך שיפוצים בדירתו שכתוצאה מהם נגרם נזק לצנרת המשותפת, אחת הדירות בבניין הוצפה ונגרם לה נזק רב. האם העובדה שהנזק נגרם לצנרת...

    בבית משותף, הוחלט לפני 20 שנה שכל דירה תשלם סכום זהה לוועד הבית. לפני כשנה הורחבו רוב הדירות. בעלי הדירות שלא הורחבו דורשים לשלם ע"פ...

    שלום, אני מחפש קובץ של "הקם ועד שכונה – למתחילים" האם קיים משהו בסגנון? האם יש מדריך להקמת ועד שכונתי? אני לא יודע לאיפה לפנות...

    מזה כ-10 שנים אני גר בבית משותף (12 דיירים) אשר לא מגודר מכיוון דרום (קיימת אפשרות שהיתה גדר לפני שהגעתי). חלק מהדיירים רוצים לבנות גדר...

    אני גר בבית משותף בו לכל דייר יש חנייה ספציפית פרטית שלא רשומה בטאבו (קומת עמודים), זאת עפי הסכם ישן מאוד בין הדיירים (לפני יותר...

    לעו"ד עפר שחל שלום, אנא ראה את שאלתי ואת תשובת האגודה לתרבות הדיור: השאלה: היכן מעוגנת בחוק זכותו של דייר המשלם מיסי ועד בית, לקבל...

    לעו"ד עפר שחל שלום בכל ארגון, כאשר יש סיבה לחשוב כי ענייני הכספים אינם מתנהלים כשורה עולה שאלת הביקורת. בחינה מעמיקה של דו"ח כספי לא...

    רציתי לדעת האם ישנה דרך חוקית להתנגד לשיפוצי הבית על ידי אביו של ועד הבית תמורת סכומים כפולים מאלה המוצעים על ידי דיירים אחרים או...

    בוקר טוב עו´ד שלח קראתי שכבר דנתם בנושא כאוב זה אך לצערי אני חדשה בפורום לכן אבקש לשאול אותך מה החוק אומר לגבי הכספים שהוועד...

    שירות אישי לוועדי בתים!
    איתור בעלי מקצוע

    המוקד לדייר של פורטל בית משותף דואג שבעלי מקצוע הוגנים ומקצועיים יתנו לך שירות. מלא את הטופס או לחץ לשליחת הודעת ווצאפ

    המוקד לדייר של פורטל בית משותף דואג שבעלי מקצוע הוגנים ומקצועיים יתנו לך שירות. מלא את הטופס או לחץ לשליחת הודעת ווצאפ:

      ועד בית, קבל במתנה את המדריך המלא לניהול ועד בית אשר יהפוך את ניהול הבית המשותף לחוויה מהנה ופשוטה ויחסוך לך זמן רב ועלויות בתחזוקת הבניין!

      ועד בית, קבל במתנה את המדריך המלא לשיפוץ בניינים אשר יחסוך לך אלפי שקלים בשיפוץ בניין המגורים!

      קטגוריות עסקים

      אדריכלות
      איטום גגות
      אינטרקום
      אינסטלציה
      אספקת דלק
      ארונות מתכת
      בדק בית
      ביטוח ועד בית
      בישום בניין
      גביית ועד בית
      גגות סולאריים לייצור חשמל
      גז
      גינון ועיצוב גינות
      גנרטורים
      דלתות כניסה לבניין
      דפיברילטור
      הדברה
      הנדימן
      הרחקת יונים
      התחדשות עירונית
      חברות ניהול בתים משותפים
      חברות ניקיון בתים משותפים
      חיטוי מאגרי מים
      חשמל
      טפסים וחתימות דיגיטליות
      כיבוי אש
      מיגון תא מעלית
      מימון תביעות משפטיות
      מכבשים ומגרסות לבניין
      מכולות אוטומטיות
      מנעולן
      מעליות
      מערכות Wi-Fi
      מערכות אזעקה / מצלמות
      מערכות סולאריות
      משאבות מים
      סימוני חניות
      עורכי דין / נוטוריונים
      עיצוב לובי וחדר מדרגות
      עמדות טעינה חשמליות
      פוליש
      פיקוח ובניה
      צביעת חדרי מדרגות
      קבלני שיפוצים לבתים משותפים
      קונסטרוקטור
      שיפוץ מבנים
      שיפוצים בסנפלינג
      שערים ומחסומים
      תיבות דואר

      וועדי בתים ודיירים

      הצטרפו עכשיו לקבוצת הפייסבוק הגדולה בישראל הנותנת מענה לבעיות הדיור בבית המשותף!!!

      להצטרפות לחצו על התמונה או על הכפתור ושלחו בקשת הצטרפות בדף הקבוצה

      דילוג לתוכן