שלום,
בבניין שלנו קיים חדר (בו יש שולחן טניס שולחן בלבד) אשר מהווה חלק מן הרכוש המשותף (חלק ממועדון הדיירים).
אחד הדיירים רוצה לקיים בו חוג לילדי הבניין, אך לשתף במסגרת החוג מספר ילדים אשר אינם מתגוררים בבניין.
במהלך החוג, החדר ייועד למשתתפי החוג בלבד, כלומר יתר הדיירים לא יוכלו להשתמש בו למשך 45 דקות.
האם יש הבדל בין מקרה שבו כל משתתפי החוג הם דיירי הבניין לעומת מקרה בו חלק מהמשתתפים אינם דיירי הבניין?
האם הנ"ל נוגד את החוק? האם יש צורך לקבל את אישור רוב דיירי הבניין (אולי ברוב מיוחד) על מנת לאפשר את החוג?
תודה רבה מראש.
09-10-2015 12:33:00
עפר שחל
ת
פעילויות בתשלום הינן בעייתיות. זה כבר הפעלת עסק.
אבל אם לא בתשלום אז הייתי מעלה באסיפת דיירים ומאשר ברוב רגיל כל עוד זו פעילות שרובה לטובת ילדי הבית ומיעוטה לחבריהם מבחוץ.
וניתן להתנות זאת בתנאים כגון שעות או תדירות וכד´. בסך הכל נשמע רעיון נחמד.
אבל אם לא בתשלום אז הייתי מעלה באסיפת דיירים ומאשר ברוב רגיל כל עוד זו פעילות שרובה לטובת ילדי הבית ומיעוטה לחבריהם מבחוץ.
וניתן להתנות זאת בתנאים כגון שעות או תדירות וכד´. בסך הכל נשמע רעיון נחמד.
09-10-2015 12:41:00
עומר צור
הבהרה לעניין התשלום
רק להבהיר – לא מדובר בחוג אשר אדם מן הבניין גובה כסף לכיסו על החוג בו הוא משתף אנשים מהבניין ומחוצה לו, אלא על חוג שמארגן אדם מן הבניין, ומשלמים למדריך חיצוני שיעביר את החוג לדיירי הבניין וכן לאנשים מחוץ לבניין.
אני מניח שלא לכך התכוונת לעניין נושא הפעילויות בתשלום, בסך הכל מדובר בתשלום למורה פרטי סכום סמלי לשעת לימוד, נראה לי שלא עולה לכדי עסק.
לעניין ההגבלות שפירטת – מסכים בהחלט לעניין ההגבלות, הרוב וכו´.
09-10-2015 13:55:00
עפר שחל
ת
הייתי מעלה לאסיפת דיירים ואם אני דייר בבית הייתי בוודאי תומך ומצביע בעד.
רק דואג לכיסוי ביטוחי מתאים
רק דואג לכיסוי ביטוחי מתאים
