הבעיה היא כאשר מחלקי פירסומות רוצים להכנס לחדר המדרגות, לצורך חלוקת דברי הפירסום שלהם על ידי הצמדתו לדלתות הדירות. הכניסה שלהם לחדר המדרגות היא על ידי פריצת הדלת בכוח ובעזרת כלי פריצה תוך כדי גרימת נזק העולה לנו הרבה כסף כל פעם. וגרם לנו גם להחליף את כל הדלת .
הפירסומות אינן של בעל עיסק אחד אלא של מספר בתי עיסק ואת המפיץ לא ניתן לאתר.
מה עלינו לעשות למניעת "פריצות" לחדר המדרגות? האם זו עבירה על החוק ? האם זה נחשב כפריצה לכל דבר ועניין ? חדירה ללא רשות לשטח פרטי ?
בכבוד רב
belko
זה שטח שלכם וזכותכם להחליט מי יכנס ומתי.
מובן שיש לקחת בחשבון שמצלמות מעין אלו פוגעות בפרטיות של הדיירים אך עליהם להחליט אם הם מוכנים לשלם כל פעם מחד של הנזקים או לוותר במעט על הפרטיות.
ראשית באמת תודה רבה על תגובתך הזריזה .
חשבנו גם על מצלמה אבל זה לא יפתור את הבעיה . אולי (!!!) נוכל לזהות את האיש , אבל עדיין זה ששלח אותו לא יהיה ידוע. לא נוכל לשבת בבית ימים שלמים ולתפוס את זה שיפרוץ לבניין.
לגבי המצלמות.
אני סבור שעצם נוכחות המצלמות וכן השלט הגדול ירתיעו את רוב האנשים מלנסות ולהיכנס פנימה.
יתרה מזו, מספיק שתתפסו אחד ותקראו למשטרה כדי שהעסק ייצור הרתעה.
אספר לך משהו ששמעתי פעם.
באחד היישובים בשומרון, לא שמו במשך שנים ארוכות גדר. היה מצב ביטחוני לא פשוט אבל גדר לא התקינו. מה שכן, הם שמו פנסים מסביב לכל היישוב. אחד התושבים סיפר שבפעם הם שבו מסיור בשטח בלילה והתקרבו ליישוב. גם כשהם היו רחוקים ואף אחד לא יכל לראות אותם, הייתה להם כל הזמן תחושה שבשל האורות רואים אותם ומסתכלים עליהם כל הזמן.
למד מזה שמה שחשוב זה לא מה שתעשה אלא מה שתשים בראש של מי שאתה רוצה למנוע ממנו להזיק לך. אם הוא יישתכנע שאתה מעוניין לתפוס אותו וגם תעשה זאת, הוא יימנע מלהזיק לך. אם תשדר חולשה והוא יקלוט שאתה לא רציני בכוונותיך, שום דבר לא יעצור אותו.