אני מתגורר בבניין של 27 דירות שקיים חמש שנים.
הותקנה בבניין שלנו מערכת ממוחשבת לחישוב צריכת המים בכל דירה ובשעון המרכזי לפני כשנתיים.
מאז ההתקנה חברת מית"ב מודיעה לנו כל מספר חודשים שקיימת נזילה בבניין שלנו.
פנינו לקבלן לפני כחצי שנה לבדוק את הבעיה.
הקבלן הביא אינסטלטור, האינסטלטור לא איתר את הבעיה.
הקבלן הביא מומחה, המומחה עם המכשור המיוחד לא איתר את הבעיה.
הקבלן אמר לנו שאין לו עוד מה לעשות בנידון.
פנינו לחברת הבניה שאחראית על הפרויקט שלנו וקיבלנו תשובה שהקבלן עשה כל מה שהוא יכל לעשות והוא לא ימשיך לטפל במקרה.
האם ניתן לעשות משהו?
תודה רבה,
חן
ניתן להזמין בעצמכם מומחה עם מכשירים מיוחדים לאיתור נזילות.
הזמנו מומחה שיאתר את הנזילה הוא הגיע עם אוזניות ופאוץ´ וניסה להאזין לצינורות. הוא אמר שלדעתו אין נזילה.
תודה,
חן
הסגירה צריכה להיות למשך כמה שעות טובות. ניתן לעשות זאת בלילה כשהדיירים יכינו מראש מים לשתיה ויתקלחו מראש ועשו את כל הכביסות כך שלא יזדקקו למים.
סה"כ זה לטובתם כי אתם משלמים על זה.
אם זו בדיקה ממחושבת אז קשה להתווכח עם זה אלא אם כן יש תקלה במונה או בחיישן. לא מכיר את המערכת הזאת עובדת.
ואם רצונכם הם מתקנים. נותנים אישור ל תאגיד המים על המצב.ותיקונו. יש לבדוק לקבלן כמה שנות אחריות על נזילות ואם התרעתם בזמן אחריותו לא יכול להתנער .
אולי למצוא מי אחראי על תאגיד המים ולהציג בפניו שעשיתם הכל לאיתור הבעייה והוכחות שזה לא אצלכם ושידאג שהתאגיד יבדוק את עצמו.
תציגו הבעייה אולי באגודה להגנת הצרכן. ויפנו אתכם הלאה.
