ברצוני שהבניין בו אני גר יחובר לחברת אנלימיטד שהיא חברת תשתית (מתחרה בבזק והוט) שמציעה תשתית אינטרנט. החברה מבקשת את הסכמת הועד וברצוני לדעת מה נדרש מהועד כדי להסכים? האם נדרשת החלטת רוב? רוב של הדיירים\הבעלים של הדירות?
מדובר על חיבור פיזי של הבניין לרשת תקשורת, והנחת ציוד תקשורת שיחובר לצריכת החשמל הציבורית בבניין.
תודה.
18-06-2015 13:21:00
זמי זילברמן
דרישות
שיראו לך מפרט טכני, שיסבירו מה הצנרת שהם רוצים להתקין,איפה תעבור-ברכוש משותף או בשטח פרטי, כמה צריכת חשמל למערכת כי אתה תשלם את זה בסופו של דבר, האם יש להם ביטוח, מה התנאים בחוזה שלהם לגבי התנתקות, תחזוקה, אחריות, ביטוח,
ובכלל האם יש צרכנים עתידיים בבניין? האם הם יצטרכו להתנתק מחברות תשתית אחרות? בהחלט מציע לשאול, לפחות זאת, דיירים אחרים לאחר שתדע כל הפרטים.
ובכלל האם יש צרכנים עתידיים בבניין? האם הם יצטרכו להתנתק מחברות תשתית אחרות? בהחלט מציע לשאול, לפחות זאת, דיירים אחרים לאחר שתדע כל הפרטים.
לגבי חוזה- לדעתי תוכל לחתום על חוזה רק לאחר החלטה באסיפה, אין לך מנדט לחתום לבד.
בלי לראות אתה חוזה, רצוי ע"י עו"ד, קשה לתת חו"ד.
