איך הכי כדאי לאטום את החריץ שבין השיש לקרמיקה במטבח?
תמיד חשבתי שכדאי עם סיליקון אך מישהו אמר לי שעדיף עם חומר אחר (רובע?).
תודה.
תמיד חשבתי שכדאי עם סיליקון אך מישהו אמר לי שעדיף עם חומר אחר (רובע?).
תודה.
19-04-2005 16:59:00
avi mmm
רובה
כל החומרים הסילקונים חזותית ניראים לא טוב בישום לסתימת המגע בין שיש אופקי לקרמיקה אנכית ועם חלוף הזמן משחיר ולכן הרצוי ביותר זה רובה אבל בגלל שזה לא מחזיק יש לחדש את הרובה אחת לתקופה.
26-04-2005 10:43:00
דניאל סופר
תשובה ל tomer – אטימה במטבח
tomer שלום,
רובה אכן משחירה עם הזמן ונסדקת היבט המחייב חידוש הרובה לאורך זמן.
מומלץ לאטום את המפגש באצעות חומרי איחוי על בסיס פוליאוריטני, כגון:סיקהפלקס PRO 2.
בברכה
ס.דניאל – מומחה ויועץ איטום, בידוד תרמי ואקוסטי ומערכות גמר בבנייה.
26-04-2005 13:48:00
tomer weiss
שאלת המשך
אם כן, סיקהפלקס עדיף על סיליקון ורובה.
האם זהו חומר שאוכל להשיג בחנויות רגילות לחומרי בנין?
האם העבדוה עם החומר דורשת כלי או מומחיות מיוחדת או שפשוט מורחים את זה בחיבור?
תודה
האם זהו חומר שאוכל להשיג בחנויות רגילות לחומרי בנין?
האם העבדוה עם החומר דורשת כלי או מומחיות מיוחדת או שפשוט מורחים את זה בחיבור?
תודה